Aquest és el blog de l'Associació Cultural Sant Jordi de l'Ampolla. L'associació la composen diferents seccions: teatre, convivència i amistat, natura, l'esplai El Far, rondalles, sortides culturals i conferències.

Sou benvinguts, passeu, passeu... Fent cultura, fem poble!!!

dimecres, 2 de novembre del 2011

Carta del president de l'associació.

L’Ampolla, 15 d’octubre de 2011 / circular nº 1.

Benvolguts amics de l’Associació Cultural Sant Jordi de l’Ampolla.

Ens posem en contacte amb vosaltres (amb un correu) per primera vegada. Desitgem comunicar-nos assíduament amb tots vosaltres a fi de fer viva la nostra associació cultural. Ja hem fet moltes coses en el temps que portem fundats i us han arribat els programes d’activitats per altres camins; ara volem assegurar aquest altre mitjà de comunicació que és el correu electrònic / postal.

En aquesta primera circular us presentem els següents punts d’informació:

- Consulteu el blog de la nostra Associació: http://acsantjordi.blogspot.com

- El nostre correu electrònic és: acsantjordi@gmail.com; fora bo que tots els qui en teniu ens feu arribar el vostre correu electrònic com el mitjà més ràpid de la comunicació;

- En l’Assemblea de Socis de l’any passat es va acordar d’establir una quota de 10 € anuals com a contribució dels associats al manteniment de l’Associació; fins ara no s’havia cobrat cap quota, però a mida que l’associació va promovent iniciatives i va creixent és necessari un suport econòmic que ens permeti assolir els objectius que ens hem fitxat. És per això que ara us demanem de fer aquest pagament a tots els associats que dels inicis i durant aquest anys heu sintonitzat amb l’esperit de l’Associació Cultural sant Jordi de l’Ampolla. En l’arxiu adjunt trobareu l’autorització bancària per fer el cobrament a Catalunya Caixa. En la feu arribar a
mà o l’envieu a la nostra seu social, si pot ser abans del 30 de novembre.

- El dilluns dia 17 d’octubre, ens reunim la junta actual per tancar el programa d’activitats del nou curs 2011-12 i establir la data de l’Assemblea. Us informarem dels acords presos i del programa establert.

- Per a la propera, Assemblea on s’elegiran els nous membres de la junta, podeu fer arribar el vostre nom si voleu presentar-vos com a membres col·laboradors directes de la nova junta.

- A fi d’expedir el carnet de soci/a és necessari ens feu arribar una foto tipus carnet i el DNI.

- En l’arxiu adjunt hi ha la butlleta d’incripció i renovació de dades de cada soci. Us preguem ens feu arribar les vostres dades a fi de completar la vostra fitxa, o bé comprovar que tot és correcte.

Us animem a portar nous socis; com més serem més farem per l’Ampolla.

Gràcies per ser socis, col·laborar amb la vostra quota i treballar junts per la nostra cultura ampollera.


Miquel Garcia Bailach - president

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada